La mano verde

 

Tervuursesteenweg 256

3060 Bertem

Tel/fax 016/20.24.24

Openingsuren:

Maandag : gesloten*

Dinsdag tot zaterdag:

10 - 12u30 13u30 - 18u

Zondag en feestdagen: 10 - 12u30

* uitgezonderd op feestdagen en tijdens eindejaarsperiode

info@stijncuvelier.be

 

[ Bloemwerk ]

[ Bruids- en feestdecoratie ]

Net zoals jullie binnenkort ‘ja’ tegen elkaar zeggen, zal ik volmondig hetzelfde antwoorden op jullie vraag of ik voor het bruidsboeket kan zorgen. Ik ben keer op keer vereerd om de liefde een handje toe te steken en mijn steentje bij te dragen opdat dit een dag wordt om nooit te vergeten.

Ook voor andere feestdecoratie ben je bij ‘La Mano Verde’ aan het juiste adres!

feestdagen1 feestdagen2 feestdagen3 feestdagen4 feestdagen5 bruidswerk1 bruidswerk2 bruidswerk3 bruidswerk4 bruidswerk5

[ Modern bloemwerk ]

Geïnspireerd door lente, zomer, herfst en winter tover ik graag eigentijds bloemwerk uit mijn hoed. Smaakvol, kleurrijk en met de nadruk op harmonie. Ik beschouw mijn werk pas als ‘af’ als ik jullie zie genieten…

bloemwerk1 bloemwerk2 bloemwerk3 bloemwerk4 bloemwerk5

[ Boeketten ]

Laat bloemen voor je spreken. Een boeketje zegt zoveel als gelukkige verjaardag, ik zie je graag, veel beterschap, proficiat, veel succes, bedankt, het spijt me of zomaar.

Precieze wensen of carte blanche? Ik weet er wel weg mee.

[ Grafstukken ]

Afscheid nemen doet pijn en woorden schieten je dan vaak te kort. Op zo een moment ben ik graag een luisterend oor. In alle sereniteit probeer ik jouw gevoelens te vertalen in bloemen.

rouwwerk1 rouwwerk2 rouwwerk3 rouwwerk4 rouwwerk5

[Kantoordecoratie - Relatiegeschenken]

Een fris en vrolijk accentje aan het onthaal of in de vergaderruimte? Je winkel opfleuren met een origineel bloemstuk? Een medewerker of relatie verrassen met een boeketje? ‘La Mano Verde’ helpt je graag. Voor éénmalige events of via ons handig bloemenabonnement.

kantoor1 kantoor2 kantoor3 kantoor4 kantoor5

[ Tuindecoratie ]

De grens tussen binnen en buiten vervaagt. De tuin wordt meer en meer een verlengstuk van de woonkamer. Overwegend groen met hier en daar een leuk bloemenaccent. Tussen onze trendy tuinpotten en buitenplanten en –bloemen vind je dat wat je nodig hebt om je tuin net dat tikkeltje meer uitstraling te geven.

buiten1 buiten2 buiten3 buiten4 buiten5